Teambuilding i København

Ønsker I at styrke fællesskabet eller kommunikationen i jeres virksomhed? Så bestil en teambuildingsdag hos EventByen!

Teambuilding er et godt fundament til et bedre samarbejde, og det kan være med til at bidrage til, at den fremtidige performance i virksomheden forbedres. En dag med teambuilding kan være en god ide, hvis I ønsker at få ny inspiration og lære nye sider af hinanden at kende.

Stort udvalg af aktiviteter til teambuilding i København

EventByen tilbyder over 40 aktiviteter, der kan kombineres efter ønske. I vælger selv, hvor fysisk anstrengende jeres teambuilding skal være. Vores aktiviteter spænder lige fra fodbold og hockey til minigolf og bueskydning. Et eksempel på et teambuilding arrangement kan være, at medarbejderne deles op på hold, og herefter konkurrerer i at vinde en trekamps turnering.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Teambuilding i unikke rammer

Hos EventByen har vi de perfekte rammer til teambuilding og byens største udvalg af indendørs aktiviteter. Hos os har I mulighed for at kombinere teambuilding aktiviteter med efterfølgende spisning, bar og dans i vores flotte festlokaler. EventByen er derfor perfekt, hvis I ønsker at holde teambuilding kombineret med efterfølgende firmafest. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at vores gæster får en fantastisk oplevelse - hver gang!

Kontakt os og få et godt tilbud

Bestil en dag med teambuilding og få en lærerig dag sammen med dine kollegaer. Kontakt os og lad os i fællesskab skræddersy jeres dag ud fra jeres ønsker. Vi kan kontaktes på telefon 42 90 19 99  eller via vores kontaktformular.