Julefrokost i København

Julefrokost med det hele - Aktiviteter, mad og underholdning

Årets julefrokost er en fest, som mange ofte ser frem til. Hvis I vælger at holde jeres julefrokost hos EventByen, vil vi gøre vores bedste for, at jeres julefrokost kommer til at leve op til jeres forventninger. Vi tilbyder en fantastisk julefrokost i hyggelige lokaler med god mad og mulighed for hyggeligt samvær. Der er også mulighed for at kombinere festen med nogle af vores mange sjove events og aktiviteter.

Book jeres julefrokost her

Kontakt EventByen i dag og hør mere om mulighederne.

Klassisk julefrokost

Ønsker I at holde en klassisk julefrokostmed god mad, drikkelse og mulighed for efterfølgende dans, så har EventByen de perfekte rammer. Vi har festlokaler i alle størrelser, så hvad enten I er 10 eller 200 personer, har vi et lokale, der passer til jer. Alle vores festlokaler har storskærme, der kan anvendes til underholdning eller til at skabe stemning.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Julefrokost i København med aktiviteter

Hvis I har lyst til at holde en lidt anerledes julefrokost i år, hvor I ikke kun spiser sammen, men også laver nogle fælles aktiviteter, så tilbyder vi også det. Vi har over 40 forskellige aktiviteter i EventByen, som I frit kan vælge mellem.

En sådan julefrokost starter typisk ud med en holdkonkurrence, hvor man vælger et antal sportsaktiviteter, som holdene kæmper om at vinde. Efter holdkonkurrencen er der præmieoverrækkelse, hvorefter der er spisning, drikkelse og dans.

Lad os stå for jeres julefrokost

Hvis I vælger at holde jeres julefrokost i EventByen, så sammensætter vi præcis den julefrokost i København, som I drømmer om. Vi tager os af alt det praktiske på selve dagen, og I kan derfor holde fri til jeres egen fest. Vi kan hjælpe med at arrangere al slags underholdning, som fx jukebox, karaokemaskiner eller live band.

Kontakt os på tlf. 42 90 19 99 eller via vores kontaktformular, og lad os sammen planlægge en julefrokost, som I sent vil glemme.

Se priseksempler på vores menuer her