Sportsdag i København

Hold jeres sportsdag i København hos EventByen og få en sjov dag sammen med kollegaerne!

EventByen tilbyder mere end 25 forskellige sportsaktiviteter, der kan kombineres efter jeres ønsker. Vi tilbyder bl.a. bueskydning, indendørs golf, fodbold, bowling og hockey.

Der er sportsaktiviteter til enhver smag, og I behøver ikke alle at deltage i de samme sportsaktiviteter. Måske nogle fra jeres firma ønsker at svede igennem, mens andre blot ønsker en hyggelig dag, uden at få sved på panden. Mulighederne er mange, og I vælger selv dagens program.

Styrk sammenholdet i jeres firma

Sport er ofte med til at styrke sammenholdet mellem mennesker, og en sportsdag er derfor en oplagt mulighed, hvis I ønsker at styrke sammenholdet i jeres firma. En sportsdag hos EventByen vil give jer en anerledes oplevelse med jeres kollegaer, og I vil få en masse at tale om, når I møder ind på arbejde igen.

Sportsdag med spisning

Hos EventByen er det muligt at kombinere jeres sportsdag i København med spisning, så I kan blive det samme sted hele dagen. I kan fx starte jeres dag med vores store morgenbord, eller I kan komme til middag og slutte jeres dag af med hygge i vores bar. Vi matcher jeres behov, og står for alt det praktiske på dagen.

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder!

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker at vide mere om vores tilbud. Ring til tlf. 42 90 19 99 eller anvend vores kontaktformular. Vi vil gøre vores bedste til at skabe de bedste rammer for jeres sportsdag i København.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email