Eventbureau København - dit professionelle eventfirma

Leder du efter et professionelt eventbureau i København til at stå for dit arrangement, så er Eventbyen en rigtig god mulighed. Vi arrangerer events og aktiviteter for private samt virksomheder, der ønsker at gøre sammenkomsten en smule sjovere. Med vores eventfirma i København som arrangør får I den bedste underholdning, og I kan skræddersy eventet, som I ønsker det.

Kontakt os på telefon 42 90 19 99, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Dit eventfirma i København til alle events

Eventbyen tilbyder mange, spændende aktiviteter, både indendørs og udendørs. Hos os kan I kombinere jeres event med spisning og fest i vores flotte lokaler, så hele arrangementet holdes det samme sted. I kan selvfølgelig også nøjes med at booke events og fortsætte festen ude i byen. Vi tilbyder Danmarks største udvalg af forskellige indendørsaktiviteter, herunder bueskydning, bowling, indendørs golf, fodbold m.m. Uanset hvad dine gæster er til, så kan vi tilbyde det. Hvis I ønsker hård konkurrence, kan vi tilbyde en 3- eller 5-kamp, hvor I dyster mod hinanden i 3 eller 5 selvvalgte aktiviteter.

  • Bueskydning
  • Bowling
  • Indendørs golf
  • Fodbold
  • og mange andre aktiviteter

Et væld af aktiviteter

Vi ønsker at være din foretrukne arrangør af events, og vi synes også, at vi har ressourcerne til det. Vi har lokalerne til både aktiviteter, sport, spisning og dans, hvilket giver de optimale rammer for en sjov dag og aften, hvor stemningen er i top. Vores medarbejdere er dygtige og medrivende, så dine gæster vil føle sig motiverede til at deltage i festlighederne. Der er ingen grænser for, hvad I kan foretage jer hos Eventbyen - bare spørg og vi gør altid hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker.

Vælg os som dit eventbureau i København

Når du vælger os som dit eventbureau i København, garanterer vi dig en sjov dag og aften - arrangeret af en professionel. Uanset om det er familiefest, polterabend, teambuilding eller julefrokost, så har vi erfaringen til at gennemføre dit arrangement til UG. Læs mere om vores eventfirma København på hjemmesiden eller ring til os på telefon 42 90 19 99 og hør om dine muligheder for et event.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email