Firmafest København

Søger I et sted, hvor I kan holde jeres næste firmafest København? Så er EventByen et oplagt sted.

Hos EventByen arrangerer vi lige præcis den firmafest, som I ønsker. Lige meget, om I ønsker en klassisk firmafest med spisning, musik og dans, eller om I ønsker en firmafest, der også indeholder aktiviteter og udfordringer, så arrangerer vi det for jer.

Vi har faciliteterne og pladsen til jeres firmafest!

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne med firmafest København. Ring til os på telefon 42 90 19 99 eller brug formularen nedenfor.

Firmafest København i perfekte rammer

EventByen har alt, hvad der er nødvendigt, for at holde den perfekte firmafest. Vi har flotte lokaler, der har plads fra 10 til 200 spisende gæster, og vores barområde indbyder til hyggeligt samvær for alle deltagerne. Vores lokaler er udstyret med storskærme, der kan anvendes til underholdning, hvis det ønskes.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Kombiner fest med aktiviteter

Hvis I ønsker det, kan I starte jeres firmafest med sjove aktiviteter. Det er altid hyggeligt at lave noget sammen med sine kollegaer, og det er ofte med til at styrke sammenholdet i virksomheden. EventByen tilbyder over 40 forskellige aktiviteter, der kan kombineres på kryds og tværs. I kan vælge alle de aktiviteter, som I ønsker, så jeres medarbejdere har noget at vælge mellem.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at holde en anerledes og hyggelig firmafest, så hold firmafesten i EventByen. V giver jer mulighed for at skræddersy det arrangement, der passer til netop jeres firma. Kontakt os på telefon 42 90 19 99, hvis I ønsker at høre mere om vores tilbud. I kan også anvende vores kontaktformular.