Firmafest København

Søger I et sted, hvor I kan holde jeres næste firmafest København? Så er EventByen et oplagt sted.

Hos EventByen arrangerer vi lige præcis den firmafest, som I ønsker. Lige meget, om I ønsker en klassisk firmafest med spisning, musik og dans, eller om I ønsker en firmafest, der også indeholder aktiviteter og udfordringer, så arrangerer vi det for jer.

Vi har faciliteterne og pladsen til jeres firmafest!

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne med firmafest København. Ring til os på telefon 42 90 19 99 eller brug formularen nedenfor.

Firmafest København i perfekte rammer

EventByen har alt, hvad der er nødvendigt, for at holde den perfekte firmafest. Vi har flotte lokaler, der har plads fra 10 til 200 spisende gæster, og vores barområde indbyder til hyggeligt samvær for alle deltagerne. Vores lokaler er udstyret med storskærme, der kan anvendes til underholdning, hvis det ønskes.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Julefrokost i København

Julefrokost med det hele - Aktiviteter, mad og underholdning

Årets julefrokost er en fest, som mange ofte ser frem til. Hvis I vælger at holde jeres julefrokost hos EventByen, vil vi gøre vores bedste for, at jeres julefrokost kommer til at leve op til jeres forventninger. Vi tilbyder en fantastisk julefrokost i hyggelige lokaler med god mad og mulighed for hyggeligt samvær. Der er også mulighed for at kombinere festen med nogle af vores mange sjove events og aktiviteter.

Book jeres julefrokost her

Kontakt EventByen i dag og hør mere om mulighederne.

Klassisk julefrokost

Ønsker I at holde en klassisk julefrokost med god mad, drikkelse og mulighed for efterfølgende dans, så har EventByen de perfekte rammer. Vi har festlokaler i alle størrelser, så hvad enten I er 10 eller 150 personer, har vi et lokale, der passer til jer. Alle vores festlokaler har storskærme, der kan anvendes til underholdning eller til at skabe stemning.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Julefrokost i København med aktiviteter

Hvis I har lyst til at holde en lidt anderledes julefrokost i år, hvor I ikke kun spiser sammen, men også laver nogle fælles aktiviteter, så tilbyder vi også det. Vi har over 40 forskellige aktiviteter i EventByen, som I frit kan vælge mellem.

En sådan julefrokost starter typisk ud med en holdkonkurrence, hvor man vælger et antal sportsaktiviteter, som holdene kæmper om at vinde. Efter holdkonkurrencen er der præmieoverrækkelse, hvorefter der er spisning, drikkelse og dans.

Lad os stå for jeres julefrokost

Hvis I vælger at holde jeres julefrokost i EventByen, så sammensætter vi præcis den julefrokost i København, som I drømmer om. Vi tager os af alt det praktiske på selve dagen, og I kan derfor holde fri til jeres egen fest. Vi kan hjælpe med at arrangere al slags underholdning, som fx jukebox, karaokemaskiner eller live band.

Kontakt os på tlf. 42 90 19 99 eller via vores kontaktformular, og lad os sammen planlægge en julefrokost, som I sent vil glemme.

Se priseksempler på vores menuer her

Kombiner fest med aktiviteter

Hvis I ønsker det, kan I starte jeres firmafest med sjove aktiviteter. Det er altid hyggeligt at lave noget sammen med sine kollegaer, og det er ofte med til at styrke sammenholdet i virksomheden. EventByen tilbyder over 40 forskellige aktiviteter, der kan kombineres på kryds og tværs. I kan vælge alle de aktiviteter, som I ønsker, så jeres medarbejdere har noget at vælge mellem.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at holde en anerledes og hyggelig firmafest, så hold firmafesten i EventByen. V giver jer mulighed for at skræddersy det arrangement, der passer til netop jeres firma. Kontakt os på telefon 42 90 19 99, hvis I ønsker at høre mere om vores tilbud. I kan også anvende vores kontaktformular.

Golf Turnering m/fest

Golf er en meget populær sportsgren og en oplagt mulighed for at ryste kollegaer sammen på kryds og tværs til en fest. Festligt klædt og uden sved på panden, men masser af kampgejst og vinder potentiale til de ivrige. Alle kan være med, både golfspiller med lavt handikap og gæster som aldring har set en golfbold før. Det handler om team sprit.

Vi opsætter en 9 eller18 hullers golfturnering hvor man enten sammen eller hver for sig spiller en bold.

Her hos Eventbyen har vi vores store festlokale med 11 indendørs golf simulatorer mulighed for at skifte stemning fra en sjov golfturnering med snacks og drinks til hyggelig candlelight dinner med hvid duge, god mad og dejlige vine. Efter dessert kan vores fede højtaler med de bedste spillelister og kæmpe diskokugle få gang i dansegulvet og de friske bartendere.

Sommerfest

Den årlige sommerfest ryster kollegerne sammen og giver et dejligt boost til fællesskabet. Det lyder som en af de super sjove fester! Lad os hjælpe med at arrangerer et vellykket arrangement, som kollegaerne vil huske længe. Solen skinner, latteren klinger højlydt gennem luft, og regnen siler ned, som den danske sommer er kendt for….. – hvad nu !!!

Vi kan stå klar til at modtage jer i vores fantastiske lokalerne. Her kan I vælge at holde en klassisk fest med spisning og drikkelse, eller I kan vælge at holde en fest, hvor gæsterne får mulighed for at deltage i aktiviteter sammen. Det kan ofte være en god ide med aktiviteter, for at dine gæster lærer hinanden bedre at kende.

Temafest

Temafester er både vildt sjove at arrangere og at være gæst til. Og så får I lov at klæde jer ud, hvilket er halvdelen af fornøjelsen. Men en temafest kræver stor forberedelse for dem der skal holde festen.

Eventbyen har de bedste lokaler og stor erfaring med temafester, så vi klarer alle forberedelser til jeres fest. Vi køber ind, pynter op så stemningen og omgivelserne bliver helt perfekte. Vi giver dig inspiration til temavalg, pynt, udklædning og hvad vi kan servere af snacks, mad og drikkevare. Kontakt os for en snak om jeres ønsker og de muligheder vi kan tilbyde.

Foreningsfest i København

Kultur –og sportsforeninger, ja alle større forsamlinger, der vil spise godt og feste. Du kan få en traditionel fest med alt hvad dertil hører, eller vi kan foreslå noget helt vildt og anderledes.

Eventbyen er det oplagte sted at holde foreningsfester i København. For de fleste foreninger gælder det, at den årlige afslutningsfest skal være lidt ud over det sædvanlige. Lige meget hvilken forening du er medlem af, så har Eventbyen lokalerne og mulighederne for at arrangere et brag af en fest. Vores lækre barområde og kæmpe storskærme giver mulighed for hyggelig stemning og dans ud til de sene nattetimer.

Hvis I ønsker, kan I selvfølgelig kombinere jeres fest med vores utallige sportsaktiviteter. Eventbyen tilbyder Københavns største udvalg af indendørs aktiviteter. Vi har over 40 aktiviteter under samme tag, og der er aktiviteter til enhver smag og fysik. Det er derfor let at sammensætte et program, som alle kan deltage i.

Jubilæum hos Eventbyen

Skal du fejre jubilæum med kolleger, venner og familie, så har Eventbyen rammerne.

Vores fleksible selskabslokale kan indrettes efter dine ønsker og behov. Vi har erfaring med at afholde reception for jubilarer - uanset om det måtte være 25, 30 eller 40-års jubilæum og uanset hvor mange gæster du vil invitere.

Vi kan tilbyde faciliteter som f.eks. mange gratis parkeringspladser, nem adgang fra gaden og offentlig transport til døren og handicap toilet i Eventbyen.

Vælg mellem flere menuer – eller komponer din egen

Hos Eventbyen har vi forskellige menuer og flere til at stille den lette sult i forbindelse med en reception, konference eller udstilling, men også til frokosten med det gode brød, en lækker middag med familie og venner eller den helt specielle aftenmenu, hvor der kræses om sanserne.

De listede menuer er inspiration og kan justeres efter ønske.

  • Det store morgenbrød Buffet
  • Smørrebrød Frokost Buffet
  • 3-kantsandwich Buffet
  • Fingermad /Tapas buffet
  • Kanape buffet
  • Aften Buffet - Hverdagskost
  • 3-retters menukugle