Hold dit firmaevent i København i Eventbyen

Firmaevent - Vi har faciliteterne til jeres event!

Søger du et sted, hvor du kan holde dit event? Så er Eventbyen det oplagte sted. Vi har de perfekte rammer til dit event, hvad enten det drejer sig om en firmafest, polterabend, teambuilding, konfirmation eller noget helt femte.

Få et komplet tilbud på event København her

Ring til os på tlf. 42 90 19 99 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af firmaevents og aktiviteter.

Kombiner dit event med spisning

Hos Eventbyen er det muligt at kombinere dit firmaevent København med spisning. Vi tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad buffet i vores skønne lokaler, hvor vi har plads til op til 200 personer.  Hvis du ønsker at slutte dit event af med fest og dans, danner vores festlokaler med barområde og dansegulv rammerne for at skabe den perfekte fest. Du har dermed mulighed for at holde hele dit event på den samme lokalisation, så du ikke skal bruge unødvendig tid på transport af dine gæster.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Ønsker du at holde et aktivt firmaevent København?

Så er mulighederne i Eventbyen mange. Vi har det største udvalg af indendørs aktiviteter i København. Vi tilbyder over 40 aktiviteter, som du kan sammensætte efter ønske. Der er både aktiviteter til de meget aktive og de mindre aktive. Det er derfor muligt at sammensætte et program, som alle kan være en del af.

Kontakt Eventbyen for yderligere informationer

Overvejer du, om du skal holde dit firmaevent hos Eventbyen? Så kontakt os på telefon 42 90 19 99 og få en uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi tilbyder at stå for alt det praktiske på dagen, og vi vil gøre vores bedste for at skabe lige præcis det event, som du ønsker.