Det bedste firmaarrangement København

Uanset om du skal holde privatfest eller et større firmaarrangement i København, så får du med Eventbyen en uforglemmelig oplevelse. Vi har mange års erfaring med firmaaktiviteter i København og ved, hvad der skal til, for at I får en god dag og aften. Hos Eventbyen får I kompetente medarbejdere både til planlægning og udførsel, og hvis I ønsker at holde aktiviteter og spisning samme sted, så sørger vi også for det. Ingen opgave er for stor eller lille - vi skal nok gøre dit arrangement til en succes.

Ring til tlf. 42 90 19 99  i dag og få et uforpligtende tilbud på dit firmaarrangement i København.

Stort udvalg af firmaaktiviteter i København

Vi tilbyder Danmarks største udvalg af indendørs aktiviteter, og det hele foregår i København, så alle har god mulighed for at deltage. Vi tilbyder blandt andet fodbold, indendørs golf, bowling, bueskydning og meget mere. Vi kan arrangere fester, hvor aktiviteterne indgår, eller I kan dele tingene op og lege inden spisningen. Hvis I ønsker en teambuilding-dag, har vi også stor erfaring med at skabe sjove, inspirerende og lærerige rammer.

Det hele under samme tag

Hos Eventbyen er alt samlet under ét tag. Vi har lokalerne til aktiviteter, sport, fest, bar og dans, hvorfor du kan holde hele dit firmaarrangement i København på samme lokation. Vores firmaaktiviteter København er blandt de bedste i København, og vores medarbejdere er uddannet til at få eventet til at glide. Uanset om I er til hård konkurrence, logiske udfordringer eller noget helt tredje, så kan vi arrangere det.

Bestil firmaarrangement København

Skal jeres næste sammenkomst være lidt mere festlig og en dag, der vil blive snakket om i mange år frem? Så kontakt Eventbyen og hør mere om vores firmaaktiviteter i København. Vi vil være jeres foretrukne valg, når I skal holde firmaevent i København. Læs mere om de mange aktiviteter her på siden eller giv os et kald på telefon 42 90 19 99 .

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email