Vi holder alle fester!

Hos EventByen i København er det muligt at holde alle slags fester. Det kan være lige fra konfirmationsfester og receptioner til sommerfester og foreningsfester. Vi har lokaler i flere forskellige størrelser, hvor det største lokale har kapacitet til 200 spisende gæster. Mulighederne i EventByen er utallige, og du sammensætter selv den dag, som du ønsker.

Sommerfest, reception, konfirmation

Mangler du et sted, hvor du kan holde din konfirmation eller sommerfest i København? Så har EventByen lokalerne. Du kan vælge at holde en klassisk fest med spisning og drikkelse, eller du kan vælge at holde en fest, hvor gæsterne får mulighed for at deltage i aktiviteter sammen. Det kan ofte være en god ide med aktiviteter, for at dine gæster lærer hinanden bedre at kende.

Foreningsfester i København

EventByen er det oplagte sted at holde foreningsfester i København. For de fleste foreninger gælder det, at den årlige afslutningsfest skal være lidt ud over det sædvandlige. Lige meget hvilken forening du er medlem af, så har EventByen lokalerne og mulighederne for at arrangere et brag af en fest. Vores lækre barområde og kæmpe storskærme giver mulighed for hyggestemning og dans ud til de sene nattetimer. Hvis I ønsker det, kan I selvfølgelig kombinere jeres fest med vores utallige sportsaktiviteter.

Kontakt os for yderligere informationer

Overvejer du at holde din konfirmation, foreningsfest, sommerfest eller en helt anden fest i København i EventByen, så kontakt os, og hør mere om mulighederne for netop din fest. Anvend vores kontaktformular eller ring til tlf. 42 90 19 99.

Kontakt EventByen

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email