Andre fester

Vi holder alle fester!

Hos EventByen i København er det muligt at holde alle slags fester. Det kan være lige fra konfirmationsfester og receptioner til sommerfester og foreningsfester. Vi har lokaler i flere forskellige størrelser, hvor det største lokale har kapacitet til 200 spisende gæster. Mulighederne i EventByen er utallige, og du sammensætter selv den dag, som du ønsker.

Sommerfest, reception, konfirmation

Mangler du et sted, hvor du kan holde din konfirmation eller sommerfest i København? Så har EventByen lokalerne. Du kan vælge at holde en klassisk fest med spisning og drikkelse, eller du kan vælge at holde en fest, hvor gæsterne får mulighed for at deltage i aktiviteter sammen. Det kan ofte være en god ide med aktiviteter, for at dine gæster lærer hinanden bedre at kende.

Foreningsfester i København

EventByen er det oplagte sted at holde foreningsfester i København. For de fleste foreninger gælder det, at den årlige afslutningsfest skal være lidt ud over det sædvandlige. Lige meget hvilken forening du er medlem af, så har EventByen lokalerne og mulighederne for at arrangere et brag af en fest. Vores lækre barområde og kæmpe storskærme giver mulighed for hyggestemning og dans ud til de sene nattetimer. Hvis I ønsker det, kan I selvfølgelig kombinere jeres fest med vores utallige sportsaktiviteter.

Andre Fester

Kontakt os for yderligere informationer

Overvejer du at holde din konfirmation, foreningsfest, sommerfest eller en helt anden fest i København i EventByen, så kontakt os, og hør mere om mulighederne for netop din fest. Anvend vores kontaktformular eller ring til tlf. 42 90 19 99.

Kontakt EventByen

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
eventbyen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK