Eventbureau i København

Professionelt eventbureau i København

Leder du efter et professionelt event bureau i København til at stå for dit arrangement, så er Eventbyen en rigtig god mulighed. Vi arrangerer events og aktiviteter for private samt virksomheder, der ønsker at gøre sammenkomsten en smule sjovere. Med os som eventbureau får I den bedste underholdning i København, og I kan skræddersy eventet, som I ønsker det.

Kontakt os på telefon 70 23 70 10, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vores eventfirma i København kan tilbyde dig.

Kontakt EventByen

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Et væld af aktiviteter

Eventbyen tilbyder et væld af aktiviteter, både indendørs og udendørs. Hos os kan I kombinere jeres event med spisning og fest, så hele arrangementet holdes det samme sted. I kan selvfølgelig også nøjes med at booke events og fortsætte festen ude i byen. Vi tilbyder Danmarks største udvalg af indendørsaktiviteter, herunder bueskydning, bowling, indendørs golf, fodbold m.m. Uanset hvad dine gæster er til, så kan vores event bureau i København tilbyde det. Hvis I ønsker hård konkurrence, kan vi tilbyde en 3- eller 5-kamp, hvor I dyster mod hinanden i 3 eller 5 selvvalgte aktiviteter.

Foretrukket eventfirma i København

Vi ønsker at være dit foretrukne eventbureau i København, og vi synes også, at vi har ressourcerne til det. Vi har lokalerne til både aktiviteter, sport, spisning og dans, hvilket giver de optimale rammer for en sjov dag og aften. Vores medarbejdere er dygtige og medrivende, så dine gæster vil føle sig motiverede til at deltage i festlighederne. Der er ingen grænser for, hvad I kan foretage jer hos Eventbyen - bare spørg og vi gør alt for at imødekomme jeres ønsker.

Vælg os som dit event bureau i København

Når du vælger os som dit eventbureau i København, garanterer vi dig en sjov dag og aften. Uanset om det er familiefest, polterabend, teambuilding eller julefrokost, så har vi erfaringen til at gennemføre dit arrangement til UG. Læs mere om vores eventfirma i København på hjemmesiden eller ring til os på telefon 70 23 70 10 og hør om dine muligheder for et event.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
eventbyen.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK